Πείτε μας τη γνώμη σας!

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 75.101.211.110.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
2 entries.
ΝΜΑ ΝΜΑ έγραψε την 17 Ιανουαρίου 2017 at 12:15:
Ενδιαφέρουσα εμπειρία. Θαυμάσιο οίκημα, εξαιρετικά αναπαλαιωμένο. Διασώζει αυθεντική την εικόνα του 19ου αιώνα στην πρωτεύουσα. Άρτιο σε οργάνωση το Μουσείο και επαρκές σε εκθέματα.
Ενδιαφέρουσα εμπειρία.
Θαυμάσιο οίκημα, εξαιρετικά αναπαλαιωμένο. Διασώζει αυθεντική την εικόνα του 19ου αιώνα στην πρωτεύουσα. Άρτιο σε οργάνωση το Μουσείο και επαρκές σε εκθέματα.
mm dimal έγραψε την 3 Ιανουαρίου 2017 at 14:51:
Πολύ ωραία επιλογή. Στεγάζεται στην κατοικία του Σλήμαν που αξίζει πραγματικά να επισκεφτεί κανείς για να θαυμάσει τις σπάνιας ομορφιάς οροφογραφίες! Η έκθεση αρκετά ενδιαφέρουσα και τοποθετημένη χρονολογικά και ιστορικά. Αξίζει κατά την διάρκεια της επίσκεψης να χρησιμοποιήσει κανείς και την ακουστική ξενάγηση ( είναι δωρεάν) η οποία βοηθά τον επισκέπτη να κατανοήσει τον χώρο που βρίσκεται καθώς δίνει πολλές πληροφορίες. Ο εξωτερικός χώρος -κήπος που στεγάζεται το καφέ του μουσείο, επίσης εξαιρετικό, σε ωραία τοποθεσία. Αξίζει κανείς να επισκεφτεί το μουσείο σε συνδυασμό με καφέ μετά την επίσκεψη.
Πολύ ωραία επιλογή.
Στεγάζεται στην κατοικία του Σλήμαν που αξίζει πραγματικά να επισκεφτεί κανείς για να θαυμάσει τις σπάνιας ομορφιάς οροφογραφίες! Η έκθεση αρκετά ενδιαφέρουσα και τοποθετημένη χρονολογικά και ιστορικά. Αξίζει κατά την διάρκεια της επίσκεψης να χρησιμοποιήσει κανείς και την ακουστική ξενάγηση ( είναι δωρεάν) η οποία βοηθά τον επισκέπτη να κατανοήσει τον χώρο που βρίσκεται καθώς δίνει πολλές πληροφορίες.
Ο εξωτερικός χώρος -κήπος που στεγάζεται το καφέ του μουσείο, επίσης εξαιρετικό, σε ωραία τοποθεσία. Αξίζει κανείς να επισκεφτεί το μουσείο σε συνδυασμό με καφέ μετά την επίσκεψη.