«Μάτια μου η Ελλάδα»

Πανσέληνος Αυγούστου 2013
Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 , 21:00
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανσελήνου του Αυγούστου 2013 το Νομισματικό Μουσείο διοργανώνει τη μουσική εκδήλωση «Μάτια μου η Ελλάδα» με στόχο να υποδεχθεί και φέτος το κοινό στους φιλόξενους χώρους του για να γνωρίσει τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου, στο μοναδικό Ιλίου Μέλαθρον και να απολαύσει τη μαγεία του ολόγιομου αυγουστιάτικου φεγγαριού. Η μελωδική φωνή της Αργυρώς Καπαρού, θα ταξιδέψει το κοινό σε μαγευτικά μουσικά μονοπάτια, με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, σε στίχους της πολυτάλαντης Λίνας Νικολακοπούλου, με τη συνοδεία του Γιάννη Τσόλκα στο πιάνο, του Βασίλη Χατζηλούκα στην κιθάρα και του Παναγιώτη Τσεβά στο ακορντεόν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου στις 21:00 με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας «Μουσείων Εστίαση Α.Ε.», του αναψυκτηρίου στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι εκθεσιακοί χώροι του Νομισματικού Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό έως τις 20:00 και θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις από το επιστημονικό προσωπικό του Μουσείου στις 18.00 και στις 19.00.