Το Επιγραφικό & Νομισματικό Μουσείο έδωσε και φέτος δυναμικά το παρόν του στον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, ένα σημαντικό καθιερωμένο θεσμό του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Γενική Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ κ. Μαρία Ανδρεαδάκη Βλαζάκη.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου στον κήπο του Ιλίου Μελάθρου τη μουσική εκδήλωση «Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με την Ανδριάνα Μπάμπαλη & το «Quarderinas Quartet»με την υποστήριξη της Εταιρείας Μουσείων Εστίαση, που λειτουργεί το Café του Μουσείου. Στην εκδήλωση προσήλθαν 450- 500 άτομα.

Το γυναικείο κουαρτέτο Quarderinas Quartet, με επικεφαλής τη δημοφιλή ερμηνεύτρια Ανδριάνα Μπάμπαλη, ταξίδεψε το κοινό σε μαγευτικά μουσικά μονοπάτια με γνωστά αγαπημένα τραγούδια με τη συνοδεία της Βασιλικής Μαζαράκη στο βιολί, της Μαρί Χασάπη στο κοντραμπάσο και της Εύης Μάζη στο πιάνο, το φλάουτο και το τραγούδι, σε ενορχηστρώσεις του Άκη Κατσουπάκη.

Το μουσείο για άλλη μια φορά άνοιξε τις πύλες του, αγκαλιάζοντας τους επισκέπτες σε ώρες ασυνήθιστες, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη οικειότητα μαζί τους προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία.