4 Ιουλίου 2017

Στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Ελλάδα η Junior Band LJJO Hessen παρουσίασε στο μαγευτικό κήπο του Νομισματικού Μουσείου ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, προσφέροντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν ένα νεανικό, δροσερό σχήμα με πολλά υποσχόμενους μουσικούς και τραγουδιστές.

Οι 35 Νέοι Μουσικοί από την πόλη Hessenτης Γερμανίας προσκεκλημένοι από το «Ελληνικόν Ειδύλλιον» και το “Melody Spirit Institute”, ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα με ρεπερτόριο από κομμάτιαSwing, Latin-Jazz και Folksongsμέχρι κλασσικά Soundtracks. Μαζί τους οEineBesonderheit, ιδρυτής του συγκροτήματος της BigBand (JuniorBand) και το σύνολο των Vokal-Ensemble (JuniorVoices).

Η βραβευμένη Ορχήστρα Junior Band LJJO Hessen έχει παρουσιασθεί σε πολλά Φεστιβάλ της Γερμανίας, ενώ μετά το Νομισματικό Μουσείο θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων στο Διεθνές Φεστιβάλ Ήλιδας και στο Φεστιβάλ Οινιάδων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας «Μουσείων Εστίαση Α.Ε.», που λειτουργεί τοCafé στον κήπο του Μουσείου.